Сільськогосподарська техніка та обладнання на виставці ІнтерАГРО-2020 - Муха, Володимир Миколайович; Куянов, Володимир Вікторович; Миропольський, Олександр Михайлович (My University, 2020)
У статті наведена інформація про Міжнародну виставку «ІнтерАГРО-2020» яка проходила з 28 по 30 жовтня 2020 року в м. Києві у Міжнародному виставковому центрі. Основну частину учасників виставки “ІнтерАГРО”складають заводи-виробники сільськогосподарської техніки та обладнання. На виставці представлені останні досягнення та інновації світового і вітчизняного машинобудування для аграрного сектора, сільськогосподарське обладнання для ремонту й обслуговування, запчастини, технології точного землеробства та агроклімату,обладнання і технології для рослинництва, агрохімія.
Keywords: сільськогосподарська техніка; ІнтерАГРО-2020; міжнародна агропромислова виставка; agricultural machinery; InterAGRO-2020; international agro-industrial exhibition