Обґрунтування вибору кореню імбиру для збагачення харчових продуктів - Сімахіна, Галина Олександрівна; Шевченко, Анатолій Маркович (My University, 2014)
Корінь імбиру як представник групи пряно-смакових речовин є цінним природним джерелом есенціальних сполук – вітамінів, мінеральних елементів, білків тощо. Ginger root, a representative of a group of spicy and tasteful substances, is a valuable natural source of essential compounds like vitamins, mineral elements, proteins etc.
Keywords: імбир; функціональні інгредієнти; збагачення; ginger; functional ingredients; enrichment; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра технології оздоровчих продуктів