Сімахіна, Галина ОлександрівнаШевченко, Анатолій Маркович2014-07-072014-07-072014Шевченко, А. М. Обґрунтування вибору кореню імбиру для збагачення харчових продуктів / А. М. Шевченко, Г. О. Сімахіна // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10 – 11 квітня 2014 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. — К. : НУХТ, 2014. – Ч. 1. - С. 37-38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15940Корінь імбиру як представник групи пряно-смакових речовин є цінним природним джерелом есенціальних сполук – вітамінів, мінеральних елементів, білків тощо. Ginger root, a representative of a group of spicy and tasteful substances, is a valuable natural source of essential compounds like vitamins, mineral elements, proteins etc.uk-UKімбирфункціональні інгредієнтизбагаченняgingerfunctional ingredientsenrichmentкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології оздоровчих продуктівОбґрунтування вибору кореню імбиру для збагачення харчових продуктівThesis