Моделювання мікропроцесорного пристрою автоматики ліквідації асинхронного режиму EEC "ДІАМАНТ" - Мальченко, Марія; Юнєєва, Наталія Тахірджанівна (My University, 2014)
З використанням апарату аналітичної геометрії розроблено алгоритм моделювання М ПП АЛАР з прямокутними характеристиками органів опору; алгоритм реалізований у промисловому програмному комплексі розрахунку і аналізу стійкості, реалізовані також передбачені в МПП «Діамант» функції автоматики запобігання порушення стійкості. With the use of analytic geometry algorithm simulation MPP Alaric with rectangular characteristics of resistance; algorithm implemented in the software industrial complex calculation and stability analysis, implemented as provided in WFP "Diamond" automation functions prevent abuse of sustainability.
Keywords: ліквідація асинхронного режиму; аналітична геометрія; мікропроцесорні пристрої; elimination asynchronous mode; analytic geometry; microprocessor; кафедра електропостачання і енергоменеджменту