Олабоді, Олена Вячеславівна2021-06-102021-06-102021Технологія питної води та водопідготовки харчових виробництв : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2021. – 191 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34497Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій з технології пітної води, водопідготовки харчових виробництв та технології очистки стічних від підприємств харчової промисловості. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, educational publications, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations on drinking water technology, water treatment of food production and wastewater treatment technology from food industry enterprises. The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, teachers, undergraduates, students and anyone interested in this topic.стічні водихімія водимікробіологія водиджерела водопостачаннятехнологія питної водиводопідготовкаwater chemistrywater microbiologywater supply sourcesdrinking water technologywater treatmentwastewaterТехнологія питної води та водопідготовки харчових виробництвOther