Особливості використання зовнішньої реклами у дизайні закладів ресторанного господарства - Дударець, Володимир Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович; Адаменко, Станіслав Михайлович; Ралко Марія Олександрівна; Чемакіна, Октябрина Володимирівна (My University, 2021)
У статті досліджуються особливості та способи використання реклами у дизайні закладів ресторанного господарства. The features and ways of use of advertising in the design of restaurants.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; дизайн; реклама; design; advertising