Інтенсифікація процесів перероблення технічної м’ясокостної сировини з метою їх удосконалення - Шевченко, Андрій Олександрович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена Ігорівна (My University, 2026)
У статті розглядаються шляхи інтенсифікації та оптимізації процесів перероблення, а саме подрібнення технічної м’ясокостної сировини на молоткових дробарках з метою їх удосконалення.
Keywords: технічна сировина; дробарка; молотки; подрібнення; technical raw; crusher; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв