Стан та перспективи розвитку плодоовочеконсервної галузі - Нагавичко, Тетяна Олександрівна (My University, 2011)
Статтю присвячено аналізу стану та пошуку перспектив розвитку плодоовочеконсервної галузі в Україні. Розглянуто сучасний стан та висвітлено деякі проблеми плодоовочеконсервної галузі, досліджено рівень розвитку галузі як по Україні в цілому, так і по Хмельницькій області зокрема, також проаналізовано чинники зміцнення позицій вітчизняної плодоовочеконсервної галузі.

The article is devoted the analysis of the state and search of prospects of development of fruit and vegetable industry in Ukraine. The modern state is considered and some problems of fruit and vegetable industry are reflected, investigational level of development of industry both on Ukraine on the whole and on the Khmel'nickiy area in particular, the factors of strengthening of positions of domestic fruit and vegetable industry are also analysed.
Keywords: плодоовочеконсервна галузь; fruit and vegetable industry; виробництво; посівні площі; врожайність; ефективність; результативність; модернізація; науково-технічний прогрес; production; sowing areas; productivity; efficiency; effectiveness; modernization; scientific and technical progress; кафедра економіки і права