Каліновська, Тетяна ВіталіївнаОболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана Геннадіївна2014-03-122014-03-122014Патент 104395 UA, МПК A23G 3/34 (2006.01) A23G 3/50 (2006.01). Збивні цукерки «М’який нугатин» / Каліновська Т. В., Оболкіна В. І., Кияниця С. Г. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № a 201304263 ; заявл. 05.04.13 ; опубл. 27.01.14, Бюл. № 2, 2014 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13027В основу винаходу поставлена задача удосконалення технології та отримання виробів з оригінальними органолептичними властивостями, поліпшеною структурою, подовженим терміном зберігання та формування їх методом екструзії для механізації виробничого процесу. Збивні цукерки важкого типу, що містять цукор, патоку, яєчний білок, есенцію, воду, які відрізняються тим, що в якості основних структуроутворювачів збивної структури використовується суміш гідроколоїдів желатину та гуміарабіку INSTАNTGUM, молоко сухе, жир.uk-UKжелатингуміарабікзбивні цукеркимолоко сухеяєчний білоккафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівгуммиарабиксбивные конфетымолоко сухоеяичный белокgelatinmucilagechurned candymilkegg whitesЗбивні цукерки «М’який нугатин» (Патент на винахід № 104395)Technical Report