Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна2024-11-202021Мірзодаєва, Т. Розвиток гастрономічного туризму в Україні в період пандемії Covid-19 / Т. Мірзодаєва // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали X Всеукраїнської науково-практичної конференції, 23 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 214–215.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45873ukгастрономічний туризмgastronomic tourismCovid-19бізнесbusinessтрендиtrendsпандеміяpandemicкафедра туристичного та готельного бізнесуРозвиток гастрономічного туризму в Україні в період пандемії Covid-19Thesishttps://orcid.org/0000-0003-4164-4681