Страшинський, Ігор МирославовичГончаров, Георгій Іванович2012-12-172012-12-172004Страшинський, І. М. Характеристика харчових фосфатів за буферною ємністю / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Харчова промисловість. – 2004. – № 3. – С. 32–35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4487Наведено результати досліджень 12 фосфатних препаратів, імпортованих в Україну, визначено буферні ємності, що характеризують їхню здатність не тільки змінювати рівень рН в м’ясних системах, а й стабілізувати його в потрібному діапазоні.Showing the results of studies 12 phosphate products, which imported to Ukraine, defined buffer capacity, who characterized by their ability not only to change the pH in meat systems, but also to stabilizing it in the right range.otherбуферна ємністьbuffer capacityфосфатим’ясна системаварені ковбасиphosphatesmeat systemboiled sausageкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівХарактеристика харчових фосфатів за буферною ємністюArticle