Використання нетрадиційної сировини в технологіях цукеркових мас типу м’якої нуги - Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Каліновська, Тетяна Віталіївна (My University, 2015)
Застосування білків сироватки в технологіях збивних цукеркових мас дозволить збагатити збивні кондитерські вироби та створити вироби з новою агрегатною білковою структурою. The use of whey proteins in whipped candy mass technology will enrich whipped pastry products and create a new aggregate protein structure.
Keywords: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; цукеркова маса; м'яка нуга; нетрадиційна сировина; alternative raw materials; soft nougat; candy mass