Оболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана ГеннадіївнаКаліновська, Тетяна Віталіївна2016-03-302016-03-302015Оболкіна, В. І. Використання нетрадиційної сировини в технологіях цукеркових мас типу м’якої нуги / В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця, Т. В. Каліновська // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 92-93.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22671Застосування білків сироватки в технологіях збивних цукеркових мас дозволить збагатити збивні кондитерські вироби та створити вироби з новою агрегатною білковою структурою. The use of whey proteins in whipped candy mass technology will enrich whipped pastry products and create a new aggregate protein structure.uk-UKкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівцукеркова масам'яка нуганетрадиційна сировинаalternative raw materialssoft nougatcandy massВикористання нетрадиційної сировини в технологіях цукеркових мас типу м’якої нугиOther