Логвін, Володимир МатвійовичАдаменко, Олег Володимирович2015-06-232015-06-232012Логвін, В. М. Мембранна та адсорбційна теорії будови клітини. Роль та функції білків у клітині / В. М. Логвін, О. В. Адаменко // Мембранні процеси та обладнання в інноваційних технологіях харчових виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчен. і студ., 27 — 28 листопада 2012 р. - К.: НУХТ, 2012. — С. 40-41.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21338Значна кількість процесів в харчовій промисловості спрямована на вилучення з сировини певного компоненту чи ряду компонентів, з яких в подальшому виробництві буде виділено цільовий продукт. A large number of processes in the food industry aimed at extracting raw materials from a number of specific component or components that further production will be allocated to the target product.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології цукру і підготовки водибілокклітинаwhitecellМембранна та адсорбційна теорії будови клітини. Роль та функції білків у клітині