Фільтрування води та водно-спиртових сумішей природним матеріалом у виробництві алкогольних напої - Самченко, Ірина Василівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Коренчук, Катерина Сергіївна; Олійник, Світлана Іванівна (My University, 2016)
В результаті проведених досліджень було виявлено перспективність застосування ФМ природного опалу для механічного очищення води та фільтрування водно-спиртової суміші у вугільно-очисній батареї. As a result of investigations it was discovered promising use of natural opal FM for water filtration and water-alcohol mixture in coal-purifying pack.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; вода; вода питна; вода дистильована; алкогольні напої; водно-спиртова суміш; кварцовий пісок; water; drinking water; distilled water; alcohol; water-alcohol mixture; silica sand