Чорна, Анастасія ІванівнаШульга, Оксана СергіївнаАрсеньєва, Лариса Юріївна2019-01-152019-01-152015Чорна, А. І. Сучасні тенденції створення пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів / А. І. Чорна, О. С. Шульга, Л. Ю. Арсеньєва // Актуальні проблеми менеджменту в сучасних глобалізаційних процесах : ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, 7 квітня 2015 р. – Ірпінь, 2015. – С. 234-235.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28727Розглянуто основні пакувальні матеріали, що використовують для пакування хлібобулочних виробів. Перспективним напрямом є створення бактерицидних пакувальних матеріалів. The main packaging materials used for packing of bakery products are considered. A promising direction is the creation of bactericidal packaging materials.uk-UKпакувальні матеріалиpacking materialsкафедра експертизи харчових продуктівbaked goodsхлібобулочні виробиСучасні тенденції створення пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробівThesis