Магнітне поле в зубцево-пазовій області електричних машин і електротехнічних пристроїв - Титко, О. І.; Циганкова, Ганна Анатоліївна; Фіщук, А. К. (My University, 2007)
Отримано розв’язок задачі розрахунку магнітного поля в області з зубцево-пазовою поверхнею та проведено аналіз нерівномірного розподілу поля для різної геометрії зубців і пазів.

The solution of the calculation of the magnetic field in the region with the tooth-slot surface is obtained. The analysis of non-uniform distribution of the field for the different geometry of teeth and grooves is conducted.
Keywords: магнітна індукція; магнітне поле; напруженість; the magnetic induction; magnetic field; intensity; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.