Порівняльний аналіз досліджених контактних пристроїв спиртового виробництва - Таран, Віталій Михайлович; Породько, Петро Вікторович (My University, 2001)
Технічний рівень спиртової промисловості в значній мірі визначається організацією та апаратурним оформленням найбільш складних процесів - процесів брагоректифікації. В даний час в спиртовій промисловості знайшли широке застосування три основних типа масообмінних контактних пристроїв. The technical level of the alcohol industry is largely determined by the organization and hardware designs the most complex processes - processes rectification of brewed beer. At present, the alcohol industries are widely used three main types of mass transfer contact devices.
Keywords: спиртове виробництво; брагоректифікація; масообмін; alcohol industry; rectification of brewed beer; mass transfer; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв