Подолання бідності населення як результат зростання економіки - Соломка, Ольга Миколаївна (My University, 2015)
Бідність веде до соціальної та економічної стагнації суспільства, руйнуючи стійкість національної економіки зсередини. Бідність, будучи наслідком економічних і соціальних проблем, стала генератором загроз і небезпек національній економіці. Недооцінка проблеми бідності може дорого коштувати Україні, тому що веде до втрати найціннішого економічного ресурсу - людського. Poverty leads to social and economic stagnation of society, destroying the stability of the national economy from within. Poverty, as a result of economic and social problems, became a generator of threats and dangers of the national economy. Underestimating poverty will cost Ukraine because leads to loss of valuable economic resource - human.
Keywords: бідність; зростання економіки; growth; poverty; кафедра економічної теорії