Державне регулювання розвитку харчової промисловості - Страшинська, Лариса Володимирівна (My University, 2004)
Обґрунтована необхідність державного регулювання промисловості продуктів харчування в умовах розвитку ринкових відносин, визначені основні напрями державного регулювання в аспекті удосконалення цінової, фінансової, грошово-кредитної, амортизаційної та зовнішньоекономічної політики. The necessity of state regulation of the industry food in conditions of market relations, the main directions of state regulation in terms of price improvement, financial, monetary, amortization and foreign economic policy.
Keywords: кредитна політика; фінансово-економічна діяльність; державне регулювання; харчова та переробна промисловість; credit policy; financial and economic activities; government regulation; food and processing industry; кафедра маркетингу