Шеманська, Євгенія ІванівнаРадзієвська, Ірина ГіронтіївнаБабенко, Валерій ІвановичГромова, Олена Миколаївна2012-06-062012-06-062012Загальні технології харчової промисловості: Метод. рекоменд. лаборатор. робіт з розд. “Технологія жирів і жирозамінників” для студ. напряму 6.051701 “Харчові технології та інженерія” усіх форм навчання / Уклад.: Є. І. Шеманська, І. Г. Радзієвська, В. І. Бабенко та ін. – К.: НУХТ, 2011. – 43 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1194В роботі наведені сучасні методи дослідження показників якості олій, жирів та жировмісної продукції, вимоги до техніки безпеки виконання лабораторних робіт, наведений список літератури. In the present study the modern methods of quality vegetable oils, fats and fat-containing products, the requirements for safety equipment for laboratory work, the list of literature.uk-UKтехнологія жирівthe technology of fatsлабораторні роботиlaboratory workкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівМетодичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з розділу “Технологія жирів і жирозамінників”Working Paper