Електронний курс «Теорія ймовірностей» у навчальному процесі студентів денної форми навчання - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна; Грабова, Ю. П. (My University, 2011)
В роботі розглянуто основні функціональні можливості та методичні аспекти використання електронного курсу «Теорія ймовірностей» у навчальному процесі студентів бакалаврів денної форми навчання напряму підготовки «Математика».
Keywords: дистанційне навчання; електронний курс; самостійна робота; лекція; практичне заняття; тест; глосарій; форум; дистанционное обучение; электронный курс; самостоятельная работа; лекция; практическое занятие; глоссарий; e-learning; electronic course; independent work; lecture; practical employment; test; glossary; forum; кафедра економіки праці та менеджменту