Харчове напилене плівкоутворююче покриття (Патент на корисну модель № 45172) - Лисюк, Галина Михайлівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Тимчук, Сергій Миколайович; Поздняков, Володимир Васильович; Тимчук, Віктор Михайлович; Тимчук, Дмитро Сергійович (My University, 2009)
Розглянуто виробництво харчових плівкоутворюючих матеріалів, які використовуються для захисту продукції громадського харчування від висихання, зволоження та мікробіологічного псування. We consider the production of food of film-forming materials that are used for the protection of catering products from drying out moisture and microbial spoilage.
Keywords: екстракт зерна цукрової кукурудзи; плівкоутворююче покриття; extract from mature grains of sweet corn; film-forming coating; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції