Досвід впровадження в виробництво високоефективного тепло- та масообмінного обладнання. Від теорії до впровадження - Мельник, Biктоp Андрійович; Бойко, Володимир Олександрович; Прядко, Микола Олексійович; Наумчик, С. А.; Агарков, М. М.; Сікорський, В. П.; Кулич, О. Г.; Шостак, В. П.; Семенина, О. С.; Лоїк, В. І.; Скрипник, Я. О.; Григор’єв, С. В. (My University, 2017)
Представлено досвід впровадження в виробництво високоефективного тепло- та масообмінного обладнання. The experience of introducing high-efficiency heat and mass transfer equipment into production is presented.
Keywords: кафедра теплоенергетики та холодильної техніки; інтенсифікація; підігрівник; теплообмін; утфільна пара; intensification; preheater; heatexchange; pan vapour