Забезпечення зносостійкості валів відцентрових насосів цукрових заводів - Сухенко, Юрій Григорович; Сухенко, Владислав Юрійович; Бойко, Юрій Іванович (Національний університет харчових технологій, 2008)
Запропоновано методи підвищення зносостійкості валів відцентрових насосів, які перекачують технологічні середовища цукрових виробництв.
Keywords: відцентровий насос; центробежный насос; centrifugal pump; зносостійкість валів; зношування; износостойкость валов; износ; shaft wear; wear; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв