Дзюба, Анна ВіталіївнаБілько, Марина Володимирівна2016-06-222016-06-222016Дзюба, Анна. Стабілізація рожевих сухих виноматеріалів для ігристих вин із застосуванням інноваційних допоміжних матеріалів / Анна Дзюба, Марина Білько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 245.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23690Дослідження впливу матеріалів для стабілізації нового покоління та обробки холодом на органолептичні і фізико-хімічні показники якості рожевих сухих виноматеріалів для ігристих рожевих вин; Investigation of materials for the stabilization of the new generation and processing of cold on the organoleptic and physico-chemical quality dry pink wine for sparkling pink wine.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствавиноматеріалігристі винаобробка холодомпомутнінняобклеюваннявиноградстабілізаціяwinesparkling winecold treatmentturbiditypastinggrapesstabilizationСтабілізація рожевих сухих виноматеріалів для ігристих вин із застосуванням інноваційних допоміжних матеріалівOther