Стабілізація рожевих сухих виноматеріалів для ігристих вин із застосуванням інноваційних допоміжних матеріалів - Дзюба, Анна Віталіївна; Білько, Марина Володимирівна (My University, 2016)
Дослідження впливу матеріалів для стабілізації нового покоління та обробки холодом на органолептичні і фізико-хімічні показники якості рожевих сухих виноматеріалів для ігристих рожевих вин.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кріомацерація вина; вино ігристе