Країна з розвиненою комбікормовою промисловістю відповідає усім вимогам до стабільності в економіці та політиці - Кудренко, Наталія Володимирівна (My University, 2006)
У статті розглянуто сучасний стан і тенденції розвитку вітчизняного комбікормового виробництва, досліджено основні проблеми світового виробництва комбікормів. Проаналізовано особливості оптимізації сировинної бази комбікормового виробництва на прикладі світових країн – лідерів по випуску комбікормів. Досліджено приклад успішного функціонування ВАТ «Миронівський завод по виготовленню круп та комбікормів» - сучасного підприємства з новітніми технологіями.

The article reviews the current status and trends of domestic mixed fodder production, studied the basic problems of the world production of animal feed. The features to optimize raw materials mixed fodder production on the example of the world - leaders in production feed. Investigated the successful operation of JSC "Myronovka cereals and fodder" - a modern enterprise with the latest technologies.
Keywords: міжнародна торгівля; комбікорми; концентровані корми; біологічно активні речовини; світове виробництво комбікормів; international trade; feed; concentratefeed; biologically active substances; world product ionofanimal feed; кафедра економіки праці та менеджменту