Політична економія. Курс лекцій - Кузнєцова, Лариса Вікторівна; Салатюк, Ніна Миколаївна; Соломка, Ольга Миколаївна (My University, 2009)
Політична економія – фундаментальна теоретична наука, яка є загальною методологією усіх спеціальних, галузевих, функціональних та стикових економічних наук, які утворюють сучасну теоретичну систему економічного знання. Саме тому вона є базовою дисципліною навчального плану підготовки бакалаврів з економіки. З цієї дисципліни студенти здають поточний іспит після закінчення семестру, у якому дисципліна вивчається. Political Economy - fundamental theoretical science, which is a common methodology any special, industry, functional and butt Economic Sciences, which form the current theoretical system of economic knowledge. That is why it is a basic discipline curriculum Bachelor in Economics. In this discipline students pass the current exam at the end of the semester in which the discipline being studied.
Keywords: політична економія; political Economy; кафедра економічної теорії