Нові надходження № 4 (квітень): інформаційний бюлетень - Прокопенко, Ірина Миколаївна (My University, 2017)
На допомогу освітянам представлено перелік документів, які надійшли до фонду науково-технічної бібліотеки у квітні 2017 року. To help teachers presents list of documents that went to the Foundation library for science and technology in April 2017.
Keywords: new incomings; нові надходження