Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажана - Попова, Наталія Вікторівна; Токар, Анастасія Юхимівна; Миронюк, Сергій Степанович (My University, 2015)
У статті зазначено що плоди баклажана позитивно впливають на обмінні процеси в організмі людини і є цінною сировиною дл консервної промисловості і кулінарії. Досліджено вплив оброблення плодів баклажана сортів Алмаз і Сюрприз розчинними речовинами антимікробної дії.
Keywords: баклажани; втрати; псування; eggplant; spoilage; loss; зберігання; полідез; storage; холодильник; refrigerator; кафедра експертизи харчових продуктів