Попова, Наталія ВікторівнаТокар, Анастасія ЮхимівнаМиронюк, Сергій Степанович2021-03-232021-03-232015Попова, Н. В. Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажана / Н. В. Попова, А. Ю. Токар, С. С. Миронюк // Наукові праці НУХТ. – 2015. – Т. 21, № 3. – С. 236–242.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32998У статті зазначено що плоди баклажана позитивно впливають на обмінні процеси в організмі людини і є цінною сировиною дл консервної промисловості і кулінарії. Досліджено вплив оброблення плодів баклажана сортів Алмаз і Сюрприз розчинними речовинами антимікробної дії.otherбаклажанивтратипсуванняeggplantspoilagelossзберіганняполідезstorageхолодильникrefrigeratorкафедра експертизи харчових продуктівВплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажанаArticle