Вінярська, Владислава ВікторівнаСтеценко, Наталія Олександрівна2021-05-242021-05-242021Вінярська, В. Йогурт на основі козячого молока для дитячого харчування / В. Вінярська, Н. Стеценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34112Виробництво йогуртів для дітей з козячого молока, збагаченого йодказеїном та сиропом кореня солодки, дозволить розширити асортимент кисломолочної продукції, сприятиме раціональному використанню природно-сировинних ресурсів, а також отриманню високоякісних продуктів з оптимальною харчовою і біологічною цінністю. Production of yogurts for children from goat's milk, enriched with iodine casein and licorice root syrup, will expand the range of fermented milk products, promote the rational use of natural resources, as well as obtaining high quality products with optimal nutritional and biological value.otherйогурткозяче молокодитяче харчуванняоздоровчий продуктфункціональне харчуванняyogurtgoat's milkbaby foodhealth productfunctional foodкафедра технології оздоровчих продуктівЙогурт на основі козячого молока для дитячого харчуванняThesis