Прокопенко, Дарина СергіївнаСтеценко, Наталія Олександрівна2016-09-202016-09-202016Прокопенко, Д. С. Розроблення рецептури дієтичної добавки з використанням зеленої маси рослин / Д. С. Прокопенко, Н. О. Стеценко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 61–63.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24053Раціональне використання сільськогосподарської сировини є одним з найважливіших завдань підприємств харчової промисловості України, а також потужним чинником удосконалення сировинної бази. Rational use of agricultural raw materials is one of the major challenges of the food industry in Ukraine, as well as a powerful factor in improving the resource base.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівдієтичні добавкизелена маса рослинбіологічна цінністьdietetic additivesgreen mass of plantsbiological valueРозроблення рецептури дієтичної добавки з використанням зеленої маси рослинOther