Аналіз діяльності підприємств і банківських установ: економічний, фінансово-інвестиційний, стратегічний - Чернелевський, Леонід Миколайович; Слободян, Наталія Геннадіївна; Михайленко, Ольга Валеріївна (My University, 2009)
У навчальному посібнику викладено найважливіші теми дисципліни згідно із навчальними планами, ухваленими Міністерством освіти і науки України. Посібник являє собою методичний комплекс і містить: теоретичний матеріал, практикум із багатоваріантними задачами, рекомендації з організації поточного контролю знань. До кожної із викладених тем наведено методичні матеріали: контрольні запитання і тести, рекомендована для самостійної роботи навчальна література. Практикум містить методичні вказівки для вирішення вправ і рішення типових задач. Для студентів вищих навчальних закладів, практичних працівників та осіб, що самостійно вивчають дисципліну.

The training manual outlines the major themes of discipline under the curriculum approved by the Ministry of Education and Science of Ukraine. The manual is a methodical complex and includes: theoretical material, practical with multiple choice tasks, recommendations of monitoring knowledge. Each of the topics listed above are the training materials: test questions and tests recommended for self-teaching books. Practice provides guidance for solving exercises and solutions of typical problems. For university students, practitioners and those who study their own discipline.
Keywords: економічний аналіз; стратегічний аналіз; фінансово-інвестиційний аналіз; банківські установи; strategic analysis; financial and investment analysis; banks; economic analysis; кафедра обліку і аудиту