Закордонний досвід та тенденції дизайну в оформленні готелів - Миць, Юлія Василівна (My University, 2014)
Сучасні готелі розумно адаптовані до швидких соціальних змін з творчими рішеннями. Для конкурування на арені готельного бізнесу управлінцям необхідно не лише розробляти ряд надаваних послуг, але і дизайнерські рішення закладу розміщення, використовуючи найяскравіші тенденції в дизайні інтер'єру сьогодення.
Keywords: дизайн; готельний бізнес; design; гостиничный бизнес; hospitality; интерьер; інтер'єр; interior