Рашевська, Тамара ОлексіївнаКовтун, Юрій Анатолійович2013-04-022013-04-022013Ковтун, Ю. А. Використання білків сироватки для збагачення полікомпонентної масляної пасти / Ю. А. Ковтун, Т. О. Рашевська // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : 2-га міжнародна науково-технічна конференція : тези доп. - 2013. - С. 103-104.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7166Розроблено масляну пасту функціонального призначення з добавкою білків сироватки. We developed functional butter paste with additive of serum proteins.uk-UKмасляна пастабілки сироваткиbutter pasteerum proteinsкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра готельно-ресторанної справиВикористання білків сироватки для збагачення полікомпонентної масляної пастиOther