Використання білків сироватки для збагачення полікомпонентної масляної пасти - Рашевська, Тамара Олексіївна; Ковтун, Юрій Анатолійович (My University, 2013)
Розроблено масляну пасту функціонального призначення з добавкою білків сироватки. We developed functional butter paste with additive of serum proteins.
Keywords: масляна паста; білки сироватки; butter paste; erum proteins; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра готельно-ресторанної справи