Національний університет харчових технологій2021-12-242021-12-242015Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали IV Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 85-річчю кафедри економіки і права та її першому завідувачу професору Птусі М.В., Київ, 18-19 листопада 2015 р. : тези доповідей. – Київ : НУХТ, 2015. – 295 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36825У збірник увійшли тези доповідей учасників IV Всеукраїнської науковопрактичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», в яких розглянуто актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання, висвітлено проблеми ресурсної, інноваційно-інвестиційної, фінансової, управлінської та зовнішньоекономічної діяльності підприємств.otherхарчова промисловістьглобалізація економікиуправління персоналомсуб’єкти господарюваннядіяльність підприємствglobalization of economicsfood productionmanagement personnelentitiesactivities of enterprisesПідвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПКOther