Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК - Національний університет харчових технологій (My University, 2015)
У збірник увійшли тези доповідей учасників IV Всеукраїнської науковопрактичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», в яких розглянуто актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання, висвітлено проблеми ресурсної, інноваційно-інвестиційної, фінансової, управлінської та зовнішньоекономічної діяльності підприємств.
Keywords: харчова промисловість; глобалізація економіки; управління персоналом; суб’єкти господарювання; діяльність підприємств; globalization of economics; food production; management personnel; entities; activities of enterprises