Їстівна упаковка - Гавва, Олександр Олександрович; Беспалько, Анатолій Петрович (My University, 2001)
В статті наведений аналіз основних вимог до їстівної упаковки та її переваги перед традиційною упаковкою. Дана характеристика різних видів покриттів, що використовуються в якості їстівної упаковки та тенденції розвитку даного типу пакування.
Keywords: упаковка; функція; покриття; захист; полімер; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; package; function; covering; protection; polymer; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки