Тенденції розвитку сфери готельно-ресторанного господарства - Дочинець, Інга Вікторівна (My University, 2025)
Охарактеризовано основні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу та надано їх коротку характеристику. Технології постійно змінюється та покращується, тому закладам важливо бути в курсі останніх тенденцій та адаптувати свою стратегію відповідно до них The main trends in the development of the hotel and restaurant business are characterized and their brief description is provided. Technology is constantly changing and improving, so it is important for establishments to keep abreast of the latest trends and adapt their strategy accordingly
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; hotel and restaurant industry; needs