Фільтрація води природними мінералами для напоїв - Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Сівер, Таїсія Галаніївна (My University, 2016)
Проведено аналіз використання природних мінерали, які за рахунок своїх структурних та іонообмінних властивостей здатні покращувати органолептичні показники і стабілізувати окисно-відновний потенціал підготовленої води. Показано ефективність застосування досліджуваних матеріалів у виробництві напоїв. The analysis of the use of natural minerals, which due to their structural and ion exchange properties, can improve the organoleptic parameters and stabilize the oxidation-reduction potential of the prepared water. The efficiency of application of investigated materials in the production of beverages is shown.
Keywords: фільтрація води; природні мінерали; напої; water filtration; natural minerals; drinks; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства