Самченко, Ірина ОлександрівнаТарасюк, Леся АнатоліївнаСівер, Таїсія Галаніївна2017-11-082017-11-082016Фільтрація води природними мінералами для напоїв / І. О. Самченко, Л. А. Тарасюк, Т. Г. Сівер // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів IХ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю / Міністерство освіти і науки України. – Одеса : 2016. –– С. 210-212.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26098Проведено аналіз використання природних мінерали, які за рахунок своїх структурних та іонообмінних властивостей здатні покращувати органолептичні показники і стабілізувати окисно-відновний потенціал підготовленої води. Показано ефективність застосування досліджуваних матеріалів у виробництві напоїв. The analysis of the use of natural minerals, which due to their structural and ion exchange properties, can improve the organoleptic parameters and stabilize the oxidation-reduction potential of the prepared water. The efficiency of application of investigated materials in the production of beverages is shown.фільтрація водиприродні мінералинапоїwater filtrationnatural mineralsdrinksкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваФільтрація води природними мінералами для напоївOther