Актуальні проблеми хімії та хімічної технології - Національний університет харчових технологій (My University, 2022)
Видання містить тези доповідей І-ї Міжнародної науково–практичної конференції “Актуальні проблеми хімії та хімічної технології”. Розглянуто проблеми фундаментальної та прикладної хімії, харчової і косметичної хімії, та викладання хімії у ЗВО. The publication contains abstracts of reports of the 1st International Scientific and Practical Conference "Actual Problems of Chemistry and Chemical Technology". The problems of fundamental and applied chemistry, food and cosmetic chemistry, and teaching chemistry in higher education institutions were considered.
Keywords: хімія; харчова хімія; біохімія; харчові добавки; косметичні засоби; водопідготовка в хімічній технології; електрохімічні технології; chemistry; food chemistry; biochemistry; food additives; cosmetics; water treatment in chemical technology; electrochemical technologies