Національний університет харчових технологій2023-02-062023-02-062022Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : матеріали I Міжнародної науково-практичної конференції, 30 листопада 2022 р., м. Київ / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2022. – 344 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38982Видання містить тези доповідей І-ї Міжнародної науково–практичної конференції “Актуальні проблеми хімії та хімічної технології”. Розглянуто проблеми фундаментальної та прикладної хімії, харчової і косметичної хімії, та викладання хімії у ЗВО. The publication contains abstracts of reports of the 1st International Scientific and Practical Conference "Actual Problems of Chemistry and Chemical Technology". The problems of fundamental and applied chemistry, food and cosmetic chemistry, and teaching chemistry in higher education institutions were considered.otherхіміяхарчова хіміябіохіміяхарчові добавкикосметичні засобиводопідготовка в хімічній технологіїелектрохімічні технологіїchemistryfood chemistrybiochemistryfood additivescosmeticswater treatment in chemical technologyelectrochemical technologiesАктуальні проблеми хімії та хімічної технологіїBook