Про необхідність і значення планування розміщення власного капіталу страхової компанії - Говорушко, Тамара Андріївна; Синельник, Ліля (My University, 2013)
Розглянуто сутність власного капіталу страхової компанії. Доведено необхідність його планування. The essence of the equity capital of the insurance company. Justified by the necessity of its planning.
Keywords: власний капітал; страхова компанія; планування; equity; insurance company; planning; кафедра фінансів