Динамика переходных процессов и синтез приводов упаковочных машин - Криворотько, Владимир Михайлович; Васильковский, Константин Викторович (My University, 2013)
В статті описуються основні підходи до оцінки систем енергетичних параметрів при проектуванні пакувальної машини лінії. Ми розглянули залежність кінематичних параметрів від силових параметрів та їх вплив на енергетичні параметри і пропоноване рішення для мінімізації витрат енергії при створенні пакувальної машини лінії. Article describes the main approaches for evaluation of systems energy parameters at designing of packaging machine lines. We reviewed dependence of the kinematic parameters from force parameters and their influence on the energy parameters and proposed decision for minimizing energy costs during creating of packaging machine lines.
Keywords: энергозатраты; energy costs; динамика; dynamics; движение; movement; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій