Федоренко, Анастасія Василівна2021-10-112021-10-112021Федоренко, А. В. Удосконалення системи управління безпечністю із розробленням процедури поводження із невідповідною продукцією при виробництві вершкового масла «Шоколадного» для оператора ринку СФГ «Мечта» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Василівна Федоренко ; наук. керівник Оксана Миколаївна Вашека. – Київ, 2021. – 170 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35986otherмолоко незбираневершкикакао порошоксепаруванняпастеризаціядезодораціяотримання високожирних вершківмаслоутвореннямасло вершкове шоколаднекафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи управління безпечністю із розробленням процедури поводження із невідповідною продукцією при виробництві вершкового масла «Шоколадного» для оператора ринку СФГ «Мечта»Other