Олійник, Сергій ВолодимировичКобець (Задорожня), Олена СергіївнаАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна2018-04-062018-04-062017Оліййник, С. В. Вівсяне печиво збагачене білковмісною сировиною рослинного походження / С. В.Олійник, О. С. Кобець, О. В. Арпуль // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : міжнародна науково-практична конференція, 25-26 травня 2017 р., м. Київ. – НУХТ, 2017. – С. 57-58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26889Таким чином, нутрієнтний склад вівсяного печива характеризується високим вмістом цукрів та насичених жирів, а вміст білку, харчових волокон, вітамінів та мікроелементів є незначним, тому для поліпшення амінокислотного складу вівсяного печива перспективним джерелом є використання вторинних продуктів переробки рослинної сировини. Thus, the nutritional composition of oat biscuits is characterized by a high content of sugars and saturated fats, and the content of protein, dietary fiber, vitamins and trace elements is insignificant, therefore, for the improvement of the amino acid composition of oat biscuits a promising source is the use of secondary products of processing of plant material.uk-UKбілкиproteinsпечивоcookiesкафедра готельно-ресторанної справиВівсяне печиво збагачене білковмісною сировиною рослинного походженняThesis