Страшинська, Лариса Володимирівна2014-03-242014-03-242004Страшинська, Л. В. Стратегія розвитку харчової промисловості Житомирської області / Л. В. Страшинська // Стратегія розвитку України. Науковий журнал. Економіка. Соціологія. Право. – 2004. – № 3– 4. – С. 695-702.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13379Проаналізовано сучасний стан розвитку харчової промисловості Житомирської області, а також виробничо-технічну базу, інноваційно-інвестиційну діяльність та фінансовий стан підприємств. Проведений SWOT-аналіз дозволив сформулювати стратегічну мету та основні завдання розвитку харчової промисловості регіону, а також розробити прогнозні показники виробництва харчових продуктів на період до 2015 року. The current state of the food industry in Zhytomyr Oblast, as well as technological base, innovation and investment activities and financial condition. Conducted SWOT-analysis has allowed to formulate strategic goals and main objectives of the food industry in the region and to develop predictive indicators of food production for the period until 2015.otherзбалансований розвитокагропромисловий комплексхарчова промисловістьдинаміка виробництва продукціїsustainable developmentagriculturefooddynamics of productionкафедра маркетингуСтратегія розвитку харчової промисловості Житомирської областіArticle