Аксьонова, І. В.Антонюк, Марія МиколаївнаУстинов, Юрій ВасильовичСтабнікова, Олена Всеволодівна2013-02-142013-02-142004Використання селенозбагачених дріжджів у хлібопекарському виробництві / І. В. Аксьонова, М. М. Антонюк, Ю. В. Устинов, О. В. Стабнікова // Харчова промисловість. – 2004. – № 3. – С. 22-25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6286Вивчено можливість використання селенозбагачених дріжджів у хлібопекарській промисловості. Показано необхідність введення цукру в рецептуру тіста і збільшення тривалості розстоювання напівфабрикатів для виготовлення селенозбагачених булочних виробів профілактичного призначення високої якості зі збереженням основних параметрів технологічного процесу. The possibility of the use of selenium-enriched yeasts in the baking industry. The necessity of the introduction of sugar in the recipe and increase the time of the test proving semis to obtain preventived high selenium-enriched bakery products with maintaining the basic parameters of the process.uk-UKселенозбагачені дріжджіхлібопекарська промисловістьпрофілактикаselenium-enriched yeastsbaking industrymaintainingкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання селенозбагачених дріжджів у хлібопекарському виробництвіArticle