Використання селенозбагачених дріжджів у хлібопекарському виробництві - Аксьонова, І. В.; Антонюк, Марія Миколаївна; Устинов, Юрій Васильович; Стабнікова, Олена Всеволодівна (My University, 2004)
Вивчено можливість використання селенозбагачених дріжджів у хлібопекарській промисловості. Показано необхідність введення цукру в рецептуру тіста і збільшення тривалості розстоювання напівфабрикатів для виготовлення селенозбагачених булочних виробів профілактичного призначення високої якості зі збереженням основних параметрів технологічного процесу. The possibility of the use of selenium-enriched yeasts in the baking industry. The necessity of the introduction of sugar in the recipe and increase the time of the test proving semis to obtain preventived high selenium-enriched bakery products with maintaining the basic parameters of the process.
Keywords: селенозбагачені дріжджі; хлібопекарська промисловість; профілактика; selenium-enriched yeasts; baking industry; maintaining; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів