Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаБажай-Жежерун, Світлана Андріївна2024-06-212024-06-212024Башта, А. О. Сучасні тенденції використання нетрадиційної рослинної сировини в технології паштету оздоровчого призначення / А. О. Башта, С. А. Бажай-Жежерун // Синергія науки і бізнесу у повоєнному відновленні регіонів України : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 24–26 квітня 2024 р., м. Одеса. – Одеса : Олді, 2024. – Т. 3. – С. 101–104.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43565Метою даної роботи є розроблення компонентного складу м’ясо-рослинного паштету оздоровчого призначення з використанням нетрадиційної рослинної сировиниThe aim of this work is to develop a component composition of meat and vegetable pate for health purposes using non-traditional vegetable raw materialsukм’ясопродуктинетрадиційна рослинна сировинасочевицягречкаmeat productsnon-traditional vegetable raw materialslentilsbuckwheatкафедра технології оздоровчих продуктівСучасні тенденції використання нетрадиційної рослинної сировини в технології паштету оздоровчого призначенняThesishttps://orcid.org/0000-0003-0310-3788https://orcid.org/0000-0002-5382-4842