Удосконалення технології сиркових виробів, збагачених ферментованими вершками та харчовими волокнами - Шиманюк, Ілля Вячеславович; Тимчук, Алла Вікторівна; Грек, Олена Вікторівна (My University, 2022)
Удосконалена технологія сиркових виробів збагачених ферментованими вершками та харчовими волокнами та може бути впроваджена у виробництво на існуючому обладнанні без додаткових витрат. The improved technology of cheese products enriched with fermented cream and dietary fibers and can be introduced into production on existing equipment without additional costs.
Keywords: сиркові вироби; cheese products; апельсин; orange; харчові волокна; dietary fiber; кафедра технології молока і молочних продуктів