Шиманюк, Ілля ВячеславовичТимчук, Алла ВікторівнаГрек, Олена Вікторівна2023-05-022023-05-022022Шиманюк, І. Удосконалення технології сиркових виробів, збагачених ферментованими вершками та харчовими волокнами / І. Шиманюк, А. Тимчук, О. Грек // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 244.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40542Удосконалена технологія сиркових виробів збагачених ферментованими вершками та харчовими волокнами та може бути впроваджена у виробництво на існуючому обладнанні без додаткових витрат. The improved technology of cheese products enriched with fermented cream and dietary fibers and can be introduced into production on existing equipment without additional costs.otherсиркові виробиcheese productsтехнологіяtechnologyапельсинові харчові волокнаorange dietary fiberкафедра технології молока і молочних продуктівУдосконалення технології сиркових виробів, збагачених ферментованими вершками та харчовими волокнамиThesis