Пешук, Людмила ВасилівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаГащук, Олександра Ізидорівна2015-03-252015-03-252015Пешук, Л. В. Аналіз грибної сировини та перспективи її використання у м’ясних продуктах / Л. В. Пешук, О. Є. Москалюк, О. І.Гащук // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 76-77.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19895Обсяг та структура раціону харчування людини має негативні тенденції щодо рівня споживання білка та не відповідає встановленим раціональним нормам (0,8 - 1 г на 1 кг маси). У зв’язку з цим зростає роль продуктів із природної рослинної сировини, багатої білковими сполуками, зокрема культивованих грибів. The scope and structure of the human diet has negative trends in the level of protein intake and failed to meet the rational norms (0.8 - 1 g per 1 kg). In this regard, the role of natural products from plant material rich in protein compounds, including cultivated mushrooms.otherаналіз сировинигрибна сировинахарчування людиниanalysis of raw materialsraw mushroomhuman nutritionкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівАналіз грибної сировини та перспективи її використання у м’ясних продуктахOther