Інновації з удосконалення асортименту дієтичних страв в ресторані готелю як інструмент підвищення конкурентоспроможності - Ковальов, Данило Ярославович; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2024)
Впровадження в ресторані при готелі дієтичних страв забезпечує задоволення попиту гостей, що прагнуть до здорового способу життя, і тим самим створює конкурентні переваги для підприємства на ринку готельних послуг. Актуальності набуває удосконалення асортименту дієтичних страв у ресторані готельного підприємства в контексті вимог здорового харчування

The implementation of dietary dishes in the restaurant at the hotel ensures the satisfaction of the demand of guests seeking a healthy lifestyle, and thereby creates competitive advantages for the enterprise in the market of hotel services. Improving the assortment of dietary dishes in the hotel restaurant in the context of healthy food requirements is gaining relevance
Keywords: дієтичні страви; конкурентоспроможність ресторану; готельно-рестраний бізнес; dietary dishes; restaurant competitiveness; hotel and restaurant business; кафедра готельно-ресторанної справи