Ковальов, Данило ЯрославовичНікітіна, Тетяна Андріївна2024-06-192024-06-192024Ковальов, Д. Інновації з удосконалення асортименту дієтичних страв в ресторані готелю як інструмент підвищення конкурентоспроможності / Д. Ковальов, Т. Нікітіна // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 140-річчю НУХТ, 21 травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 84.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43511Впровадження в ресторані при готелі дієтичних страв забезпечує задоволення попиту гостей, що прагнуть до здорового способу життя, і тим самим створює конкурентні переваги для підприємства на ринку готельних послуг. Актуальності набуває удосконалення асортименту дієтичних страв у ресторані готельного підприємства в контексті вимог здорового харчуванняThe implementation of dietary dishes in the restaurant at the hotel ensures the satisfaction of the demand of guests seeking a healthy lifestyle, and thereby creates competitive advantages for the enterprise in the market of hotel services. Improving the assortment of dietary dishes in the hotel restaurant in the context of healthy food requirements is gaining relevanceukдієтичні стравиконкурентоспроможність ресторануготельно-рестраний бізнесdietary dishesrestaurant competitivenesshotel and restaurant businessкафедра готельно-ресторанної справиІнновації з удосконалення асортименту дієтичних страв в ресторані готелю як інструмент підвищення конкурентоспроможностіThesishttps://orcid.org/0009-0005-3245-3287