Методика роботи з періодичною пресою у процесі вивчення іноземної мови у немовних ВНЗ - Чередніченко, Галина Анатоліївна; Шапран, Людмила Юліївна; Куниця, Людмила Іванівна (My University, 2011)
Автори статті розкривають важливість використання газет і періодичних видань як цінного джерела навчання студентів в процесі вивчення іноземної мови, а також пропонують різноманітні види роботи з періодичними виданнями і способи навчання студентів роботі з газетами.

The authors of the article expose importance of the use of newspapers and magazines as a valuable source of students training in the process of learning foreign language, and also offer the various types of activities and methods how to teach students work with newspapers.
Keywords: вивчення іноземної мови; learning foreign language; газети; періодичні видання; newspapers; magazines; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації