Разработка нового виброэкстрактора периодического действия - Черный, Валентин Николаевич; Мисюра, Тарас Григорьевич; Попова, Наталия Викторовна; Завьялов, Владимир Леонидович (Разработка нового виброэкстрактора периодического действия / В. М. Чорній, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова, В. Л. Завьялов // Техника и технология пищевых производств : материалы ХIII международной научно-технической конференции, 23–24 апреля 2020 г., г. Могилев. –Могилев, 2020. – Т. 2. - С. 45-46., 2020)
Разработаный новый виброэкстрактор периодического действия обеспечивает рациональное распределение внешней энергии, создает оптимальные гидродинамические условия для протекания массообмена за счет микро- и макроперемешивания, что обеспечивает перспективность этого оборудования для пищевой и фармацевтической промышленности при экстракции целевых компонентов из сырья различной морфологии. розроблений новий віброекстрактор періодичної дії забезпечує раціональний розподіл зовнішньої енергії, створює оптимальні гідродинамічні умови для протікання масообміну за рахунок мікро- і макроперемешіванія, що забезпечує перспективність цього обладнання для харчової та фармацевтичної промисловості при екстракції цільових компонентів із сировини різної морфології. New batch vibroextractor developed provides a rational distribution of external energy, creates optimal hydrodynamic conditions for the flow of mass transfer due to micro- and macro-mixing, which ensures the prospects of this equipment for food and pharmaceutical industry in the extraction of target components from raw materials different morphology.
Keywords: віброекстрактор; екстрагування; переробка; extraction; vibroextractor; processing; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра експертизи харчових продуктів